ТОП – 10 нішових культур для експорту
Останнім часом українські виробники все більше уваги приділяють вирощуванню нішевих культур. При цьому, в даному випадку мова йде як про овочі, так і про фруктах і ягодах. Такий тренд, обумовлений відразу декількома факторами. Перш за все, зацікавленість аграріїв у виробництві такої продукції продиктовано зростанням попиту на неї всередині країни, адже більшість з цих овочів і фруктів потрапляють в розділ так званих «здорових продуктів. Більш того, тренд здорового способу життя стрімко набирає обертів і в інших країнах.
ТОП-10 нішевих культур:
- батат;
 - спаржа;
 - гарбуз;
 - червона і чорна смородина;
 - вишня;
 - груші;
 - солодкий перець;
 - пекінська капуста;
 - кольорова капуста;
 - брокколі.