Як захистити посіви рослин у відкритому ґрунті?

Існує кілька методів та прийомів, які можна використовувати для захисту посівів рослин у відкритому ґрунті від несприятливих погодних умов, шкідників та хвороб:

  • Вибір правильного місця для посадки. Важливо вибрати місце з належною освітленістю та достатньою вологістю ґрунту. Також потрібно обрати місце, яке не має історії зараження шкідниками та хворобами.
  • Вибір відповідних сортів рослин. Слід вибирати сорти, які відповідають кліматичним умовам та ґрунтовому покриву регіону, де здійснюється посів.
  •           Передпосівна обробка ґрунту. Ґрунт слід підготувати до посіву, видаливши з нього бур'яни та інші рослини, що знижують врожайність, а також розпушити його, щоб покращити водопроникність.
  •          Використання мульчі. Після посіву рослин можна покрити ґрунт мульчею, що зменшує випаровування вологи та запобігає утворенню корки на ґрунті, яка перешкоджає проростанню насіння. Також, мульча перешкоджає росту бур’янів та забрудненню плодів. Наша компанія є виробником матеріалів для мульчування ґрунту під ТМ Agreen, а саме чорного, коричневого та зеленого агроволокна, та агротканими.
  •          Зрошення рослин. Важливо регулярно зрошувати рослини, особливо в період посухи, щоб забезпечити їм достатню кількість вологи.
  •          Захист від морозів. Якщо прогнозуються заморозки, слід додатково захистити рослини, використовуючи агроволокно. Ми пропонуємо біле укривне агроволокно ТМ Agreen щільністю від 17 до 50 г/кв.м, різних розмірів, що підійде для ділянок будь-якої величини, упаковане в пакетах та в рулонах.
  •        Захист від шкідників та хвороб. Слід регулярно обробляти рослини від шкідників та захворювань, щоб запобігти їхньому поширенню та зберегти врожай.
  •          Захист від несприятливого впливу сонячних променів. Захистити рослини від перегріву та пересихання, від сонячних опіків допоможе затіняюча сітка. Великий вибір ступеня затінення від 40 до 95 % дозволить підібрати оптимальну затіняючу сітку під кожний вид рослин. У нас можна обрати темно-зелену та декоративну сітку за затінення ТМ Agreen.
Загалом, щоб захистити посіви рослин у відкритий ґрунт від шкідників та хвороб, потрібно виконувати регулярний догляд за рослинами. А наша продукція допоможе створити сприятливі умови для розвитку рослин, що призведе до збільшення кількості та якості врожаю.
  • Як захистити посіви рослин у відкритому ґрунті?

ТМ "Agreen" © Всі права захищені. Часткове або повне копіювання інформації сайту можливо тільки з дозволу правоообладателя