Які культури полюбляють тінь, а які сонячну погоду?

Деякі рослини зазвичай краще ростуть в тіні, тоді як інші більш вибагливі до сонячної погоди. Ось деякі приклади:

  • Культури рослин, які полюбляють тінь: листові салати, шпинат, петрушка, кріп, рукола, м'ята, коріандр.
  • Культури рослин, які полюблять сонячну погоду: помідори, огірки, перець, кабачки, кавун, диня, соняшник, бавовна.

Варто зазначити, що деякі рослини можуть рости і в тіні, і на сонці, але їхні врожаї можуть варіюватися в залежності від рівня освітлення, що вони отримують.

Для створення сприятливого рівня освітлення для різних видів рослин радимо використати затіняючу сітку. З її допомогою можна зменшити негативний вплив сонячних променів та отримати гарний урожай.

Наша компанія пропонує затіняючу сітку ТМ Agreen  різної щільності, в пакетах та рулонах на вибір. Залежно від мети та завдання, можна обрати сітку від 40% до 95% затінення. Також, наш асортимент включає захисна сітка різних кольорів: темно-зелену та декоративну, різних розмірів, щоб покупець міг підібрати та без зайвих зусиль закріпити сітку у потрібному місці.

До речі, щоб захистити ґрунт від надмірного сонячного впливу, варто застосовувати мульчування. Мульча може допомогти утримати вологу біля коренів рослин та запобігти пересиханню ґрунту. Для мульчування використовують агроволокно (чорне, коричневе, зелене), агротканину та чорну мульчуючу плівку.

Більше дізнатись та обрати затіняючу сітку, мульчуюче агроволокно, агротканину та плівку Ви можете на нашому сайті. Наші висококваліфіковані менеджери з радістю Вам допоможуть.

  • Які культури полюбляють тінь, а які сонячну погоду?

ТМ "Agreen" © Всі права захищені. Часткове або повне копіювання інформації сайту можливо тільки з дозволу правоообладателя