Тренд сезону - натуральний брендинг

У Європі придумали як врятувати навколишнє середовище від забруднення пластиковими відходами, а ще як продавцям можна заощадити на упаковці.

Відповідь проста - лазерне маркування продуктів.


Продукти пригодні для лазерного маркування:

- фрукти, напр., яблука, банани, ананаси

- овочі, напр., огірки, гарбузи, картопля

- хлібобулочні вироби

- м'ясо та ковбасні вироби

Для натурального брендингу можна використовувати майже всі продукти харчування. Лазерне маркування проводиться безконтактним способом і таким чином не впливає на якість, смак або термін придатності продукту харчування.

ТМ "Agreen" © Всі права захищені. Часткове або повне копіювання інформації сайту можливо тільки з дозволу правоообладателя