Унікальний чорний часник

В м. Дніпро, одне  з ільських господарств почало виробництво чорного ферментованого часнику.


Чорний часник вирощується відповідно до класичної азіатської технологієї - методом природної ферментації в умовах високих температур і певної вологості, без додавання будь-яких барвників і хімічних речовин.

За рахунок цукру і амінокислот, що виділяються за цей період, часник набуває чорний колір.


Чорний ферментований часник:

  • володіє пряно-солодким ароматом,
  • гіпоалергенний,
  • позитивно впливає на травну, кровоносну, серцево-судинну систему і на весь організм в цілому.

Після ферментації в часнику значно зростає вміст антиоксидантів і фруктози.

  • Унікальний чорний часник

ТМ "Agreen" © Всі права захищені. Часткове або повне копіювання інформації сайту можливо тільки з дозволу правоообладателя